Must visit restaurant! You have to try their "Pastitsio" with the beef cheeks and mushroom stuffed ravioli. Excellent Talagani cheese with apricot sauce. Nice desserts selection. Super helpful staff.
Ωραίες οι σαλάτες, οι γαρίδες σαγανάκι και τα μύδια, εξαιρετικό το ψαρονέφρι και ιδιαίτερο το γλυκό (χαλβάς), το οποίο, μάλιστα, ήταν κερασμένο από το μαγαζί. Γουστόζικος χώρος! Ευγενέστατο προσωπικό!
Excellent food, very polite staff, relaxing ambience and very nice music (important for the whole experience). The restaurant observes covid19 rules strictly (also important). Highly recommended!!
Ίσως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Χαλκίδας. Ιδιαίτερη περιποίηση, ωραία και ευφάνταστα πιάτα αλλά οι τιμές δυσαναλογες της ποσότητας. Καλύτερα να κάτσετε έξω και να έχετε θέα το λιμανάκι.
Ομορφος χωρος! Τραπεζακια με θεα στο λιμανακι..Ξεχωρισα την σαλατα με πατζαρι και καραμελωμενα καρυδια και το ριζοτο μανιταριων. Οι τιμες τσιμπημενες οι μερίδες όμως ακρως ικανοποιητικες! Θα ξαναερθω!
Επάνω στο λιμανάκι με υπέροχη θέα θάλασσα κ φαγητό απο ελληνική κουζίνα με μοντέρνες εμπνεύσεις.Φρέσκα λινγκουΐνι με παστουρμά,ντοματίνια κ κασέρι, κ μικρή προσεγμένη λίστα κρασιών
Nice location and good service. However, the menu has only a handful of options which are overpriced. The salads, although delicious, were more than 9 euros each.
Ξεχώρισα ως πάρα πολύ καλό το πιάτο με ραβιόλια και απάκι. Ωραίος χώρος μέσα και πολύ φιλικό προσωπικό. Θα ήθελα όμως στα 10 ευρώ σαλάτα και 12-15 ευρώ το κυρίως πιάτο, τουλάχιστον γλυκό κέρασμα.
Ωραίο μαγαζί με παράξενα πιάτα,σε καλή τοποθεσία με τσιμπημένες τιμές.Το ψαρονέφρι(12)Ε ήταν πραγματικά υπέροχο.το ριζότο με μανιτάρια επίσης.2 άτομα με 4 πιάτα 44 Ε.Για καλοκαιράκι από τα πιο ωραία.
Πολύ όμορφος χώρος,καλή εξυπηρέτηση και τρομερό φαγητό με μεγάλες μερίδες!Δοκιμάστε το καλαμάκι κοτόπουλο και τη σαλάτα με το κουλούρι Θεσσαλονίκης!!Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
Εξαιρετική κουζίνα με έμφαση στο κρέας. Πινελιές "γεύσεων" του Βασίλη Καλλίδη. Πανέμορφος εξωτερικός χώρος πάνω απο το λιμανάκι της Καναπίτσας και ένα κουκλίστικο εσωτερικό.
Εξαιρετικό φαγητό σε πολύ ωραίο μέρος.Πολυ ωραία επίσης τα εξωτερικά τραπέζια αρκεί να έχει καλό καιρό...Εξαιρετικό επίσης το service και πολύ ευγενικοι οι σερβιτοροι.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα...
Πολύ όμορφο και ήσυχο μαγαζί..Καταπληκτική κουζίνα τσιμπημένες τιμές στις μερίδες και σαλάτες. Σαββατοκύριακα υστερέι στο service πράγματι..Θα ξαναπήγαινα όμως για το ψαρονέφρι καραμέλας ;)
Εξαιρετικό φαγητό,εξυπηρετικότατο προσωπικό(με ή χωρίς κράτηση...),ωραία,ζεστή ατμόσφαιρα χειμώνα-καλοκαίρι.Απ'τα καλύτερα,αν όχι το καλύτερο,της πόλης!Κράτηση για σίγουρο τραπέζι.
Πολύ ωραίο μαγαζί με φιλικό σέρβις.👍 Η πράσινη σαλάτα με φρούτα εποχής όπως και τα τσιπς ήταν τέλεια! Ωραία η γαριδομακαρονάδα όμως το ψαρονεύρι ήταν μέτριο. Πολύ, πολύ χορταστικές μερίδες! 20€/άτομο
Δοκιμάστε το ψαρονεφρι με καραμελωμενη σάλτσα, τα ρολλάκια με παστουρμα και κοτόπουλο τηγανία με γιαούρτι. Πόλυ καλό κρασί και χαλαρό φιλικό σέρβις. Σίγουρα α must do @Χαλκίδα :)
Όμορφη τοποθεσία στην άκρη της πόλης λιγο πριν το φάρο της Χαλκίδας. Διάσημο για την παμπάλαιη συνταγή για κεφτεδακια. Ευγενικό προσωπικό αλλά πρέπει να γίνει πιο γρήγορο.
Ετοιμαζομουν να γράψω καλα λόγια για τη σαλάτα,τις πατάτες, τη φάβα (αυτα εχουν έρθει εώς τωρα) αλλά ΑΦΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΠΟΥΡΟ σε τόσο μικρό χώρο, και τσιγάρα ΤΕΛΟΣ δεν υπαρχει τπτ αλλο να αναφέρει κανείς