Mangalda çeşit çeşit sosis, 100 çeşit bira, canlı müzik, oyunlar ilgini çekiyorsa bu açık hava etkinliği biletini şimdi Cafe Cadde'de garsonundan iste ! Yeme-içme, müzik dahil BaretFest bileti 70 TL
Açık büfe kahvaltısı tek kelimeyle şahane; yok yok 👏 Her şey çok güzel ve lezzetli. Fiyat da cadde ortalamasında (2 kişi 130 tl) Mekan, hizmet ve ortam çok hoş 👏👍👌
Cadde mekanları arasındaki en seçkini ve keyif veren mekani.. Servis çabuk ve yemekler güzel. Çalışanlar yoğunlukta bile güleryüzlü özellikle Seda hanıma ilgi ve alakasından dolayı tekrardan tşkler.
Caddenin en iyi mekanlarından biri.hiçbir eksisini göremiyorum dekorasyon şahane servis hızlı sunum şahane.saat 7 den sonra çayı kaldırdılar ona kızıyorum o kadar :) ızgara antrikotu nefis ötesi nefis
Yıllar önce şimdiki yerinde az masa ile başlanan serüven yıllar sonra genişleyerek devam etti hep daha iyi menü ve dekorasyon ile devam ettiler artık caddenin klasiklerinden biri oldu
Şüphesiz caddenin en güzel kafesi, ancak peynirliravioli için aynısını söyleyemem biraz daha peynir dolgusu daha ince hamur gerekirdi. Tavuk şinitzel ve peynirlipizza ise harika.
Bu aralar sık buluşma mekanımız.Özellikle atıştırmalıklardan,combo tabağını yanında kırmızı şarabı tavsiye ederim.Baileys de es geçmeyin derim.Güleryüzlüçalışanlarının,şık sunumlarına teşekkürler. ;)
Her şey gerçekten çok güzel. İlgi, alaka, sunum gerçekten kaydadeğer. Sadece fiyatlar biraz tuzlu. Ama bu kalitede bir yerde oturmak isterseniz gidilesi bir yer. Tavsiye ederim.
Konforlu,rahat ve huzurlu bir mekan..Çalışanları kibar,ilgili ve güleryüzlü.Servisi oldukça iyi.Özenle hazırladıkları lezzetli doğum günü pastalarını tatmanızı tavsiye ederim ..
Cok piyasa olmuş burasi:) kim av kim avci belli değil:) ben isletio olsam aksamlari soft club format dj ve muzik yapardim. Her türlü işini yapio ama format fark yaratmali.
15 Yıldır devam eden Pazar keyfi.. Her Pazar saat 10:00 - 14:00 arası açık büfe kahvaltımızı siz de seveceksiniz. Rezervasyonunuzu şimdi garsonunuza yaptırın.
Caddenin bilinen en havalı en klas ve popüler kafesi.. Çoğu kişi için gösteriş ve hava atma mekanı aslında🤪 dekor ve ambiyansı uzun zamandır başarılı.. hizmet çok da başarılı sayılmaz.Geneli pahalı..
Bir çoğumuz için basittir nescafe yapmak,içmek..Bahanedir zaten muhabbete..Ancak bazısı önem verir.Değer katar muhabbete: kahveyi, sıcak sütü ve suyu ayrı ayrı getiren Nadir cafelerden.Tavsiye edilir
Cok keyifli, cok nezih, calisanlar cok guler yuzlu, yemekler cok lezzetli, tatlilar mutlaka tadilasi.. Arkadaslarimla ve ailemle birlikte en keyif aldigimiz mekan. Kisaca Caddenin vazgecilmezi.......
Beef strogonof oldukca iyi. 5 peynirli ravioli biraz daha pişse daha iyi olacak ( tabi herkesin damak zevki ayri) Barbeku burger sunum ve lezzeti guzeldi. Fiyatlar oldukca pahali.
Servis & yemekler guzeldi. Garsonlarin konuklarin sohbetini bolmeden kurduklari masa hakimiyeti de tam puan aldi. Kalabalik arkadas grubu ile olacak bulusmanizi rahatlikla burada yapabilirsiniz.
Caddenin o gurultulu dipdipe oturmak zorunda kalinilan bogucu atmosfere sahip cafelerinden olmamasi essiz muzik secimleri ve sedanin guleryuzu ile hos zaman gecirebileceginiz bir mekan... :)
Hani insan .. Bazen yalnız kalmak ister ya .. Sonra icin icin bir kuşku duyar .. Yalnızlığınızla beraber olacağınız içkinizi yudumlarken tam karşıda ki manzaraya bakacaksınız ( Mithat - cadde tercüme)
Masalar çok yakın birbirine. Mekanda bağıra çağıra yapılan Cem'in Neslisu'yu terketme muhabbetleri de olmasa pek güzel olacak da... Herkes bir mötaaayit oğlu, herkes bir peri kızı maaşallah :)
Burdaki personel 'e ayri bi parantez acmak gerekirse basta hatice hanim olmak üzere göstermis olduklari yakin ilgi ve alakadan dolayi bütün personele çok tesekkur ederiz :)
Yemek ve servis kalitesi tartışılmaz Cadde'de ilk üçe sokuyor bu mekanı. Garsonların güler yüzü ve yardım severliği de öbür mekanların önüne geçiriyor. Bruchettayı öneririm fakat patlıcan koydurmayın.