Herşeyden önce karşılama süper sanki evinizdesiniz👍🏻👍🏻👏🏽👏🏽👏🏽manzara ise on numara huzur, huzur, huzur diyorum.cesmeye göre fiyatlar cok uygun😀aile işletmesi gercekten sıcak ve samimi ugrayn
Manzara Allahtan bir lütuf,insanların güler yüzü ve gayet lezzetli bir kahvaltı menüsüne rağmen fiyatı oldukça ucuz.20 tl.inanamadık.görülmesi gereken bir yer mutlaka tavsiye ederim.
Güler yüzlü insanlarını zaten söylememe gerek yok gidince fark ediliyor direk:)Kahvaltı özellikle de menemen muhteşem aklıma geldikçe canım çekiyor :) manzara ve müzik zaten huzur eee daha ne olsun:)
Tolga T. Beye cevap2; Hizmet verilen müșteri sayısını sınırlandırmamız tamamen bizim tercihimiz olup.Kaliteli servis verme amacına yöneliktir. Ne olursa olsun kazanalım demiyoruz Tolga Bey. Bilginize.
Muhteşem bir yer. Gerek manzarası gerek havasıyla kahvaltı,düğün,özel gün organizasyonları ve günbatımı seyretmek için mutlaka gelinmesi gereken bir yer.
Tolga T. Beye cevap; toprak yol sadece 100 metredir. Rezervasyon yaptırdınız mı? Hizmet almadığınız işletmenin berbat olduğunu nasıl söyleyebiliyorsunuz ? Kesilen elektriklerden biz mi sorumluyuz?
Harika bir yer. Kahvaltı süper! Aile işletmesi, güler yüzlü sıcak insanlar evlerinde agirlar gibi karsilayip ugurladilar bizi. Leyla Hanim ve ailesine tesekkurler :)
2 dir geliyorum ilkinde elektrikleri kesikmis hizmet veremedi.Bu pazar yine gittik 8 kisi varmis aile isletmesi olduklari icin 1 saatten once kahvalti gelmezmis. Toplam 15 kisiye hizmet veremiyor
Kahvaltı on numardır. Manzara eşsizdir. Keçi bacağı diye bir pişisi var, yemeden olmaz. Reçeller ev yapımı, sucuk özel, herşey güzel daha ne denebilir kiii