Yazlari her haftasonu gidiyoruz. Hala sıkılmadım. Mükemmel bir yer çünkü. Yerin hazır cardaga kadar servismescittuvaletfırınbüfe hersey mevcut.. yesillik ve güzellik cabası :))
Doğal güzellik,suyu ve Alabalık çok güzel.1 Çardakların ve içindeki malzemelerin bakımı ve temizliği çok berbat,3- hizmet kalitesinin artırılması,4-Tuvalet temizlik yok,sabun yok, lambaları yok
7- Balıkızgara tabağında ise balık ve yanında 1 dilim limon dışında bol miktarda hava var. Ek meze, yeşillik vb şeyler beklemeyin. Ekmeğisalataya banarak yiyin.
2- Haftasonu tıklık tıklım. Park yeri bile bulmak epey zor. Çardaklarda yer bulmak zor, biraz şans işi. Siz geldiğiniz sırada kalkan birileri varsa bulursunuz.
Ayaklarınızı suya sokacağınız bir yer isteyip, balık siparişi verin. Ayaklarınızı suda çok bekletmeyin kanınız donabilir :) gündüz olsa foto paylaşmayı çok isterdim. Fiyatlar ise oldukça ekonomik