"Chai tea latte"
Coffee-shop
· Istanbul, Turchia
7.4"Tuzla subesini hic mi hic begenmedim. severek yedigim chicken mushroom asiri yagliydi, patatesleri de oyle. Limonatasi da kotuydu. Sanki icine cok fazla su katmislar gibiydi"
Ristorante
· Tuzla, Turchia
8.8"Saatlerce otursan kimse senden siparis almaya gelmez kendi cabalarinla -dikkatini cekebilirsen- seslenip siparis verebilirsin pek ilgili olduklarini soyleyemem"
Coffee-shop
· Kadıköy, Turchia
6.2"Kiymali kasarli gozleme yanina da acik ayran tadindan yenmez :)"
Colazione
· Şile, Turchia
8.0"Tam bir hayal kirikligi. O kadar ovguden sonra hevesle gitmistim. Ne hamburgeri ne eti ne de patatesi guzel. Patates asigi biri olarak yiyemedim bile. Insanlarin abartmasindan baska bir sey degil."
Hamburger
· Üsküdar, Turchia
6.6"Acik bufe kahvaltisi gayet basarili. Cay ve su bardaginiz bir dakika bos kalmiyor ilgisiz diyenlere sasirdim dogrusu. Acik nufede borekler cok iyi findikli baklavayi denemelisiniz :)"
Ristorante
· Kadıköy, Turchia
7.9