"Tekneyle gidiliyor gidiş dönüş 15 tl giriş 15 tl Müze kart geçerli şezlonglar tuvaletler dahil:) Deniz pırıl pırıll güzeldir ve kum özeldır😃"
"Yaklaşık 15 yıl önce ilk gittiğimde ne bir tesis ne de çok kalabalık vardı Her yıl olmasada marmarise gidiyorum :) şimdilerde kafeterya var şezlonglar ,antik tiyatrosu tarihi mekanları gezilebilir"
"Bademli narpasta 👌👌supangle önerim . Herşey güzel aslında deneyebillirsiniz.Mekan çok güzel temiz ,Mekan sahibi dünya tatlisi biri :))edremite yolu düşen uğramadan geçmesin 👌👌"
Bar Caffè
· Edremit, Turchia
8.6"Yani daha iyi adana yemiştim lahmacun kötüydü en önemlisi uslup kötü orda turistik çalışılıyor galiba fisk menü dayatmaya çalışıyor"
Kebab
· Ataşehir, Turchia
6.8"Fiks menü çalişiyoruz 50 tl içinde mezesi tatlisin vs var biz onu istemiyoruz deyip normal menü yokmu dedik o daha pahaliya gelir size deyi verdi :) üslüp kötü fiyat turistik"
Kebab
· Ataşehir, Turchia
6.8"Trafik felaket sıkışık karnımız aç cankurtarandan geçerken hasan kolcuoğlunu görüp girdik gitmez olaydık :) oturduk garson geldi ( yakasında adı yoktu )"
Kebab
· Ataşehir, Turchia
6.8