"Fiyatlari çok çok uygun, muzikleri ve performanslari gercekten cok guzel. İsletmecileri de cok samimi insanlar arkadas olduklarini hissettiriyolar her an farkli bir ikramla karsilasabilirsiniz."
"Rezervasyon yapmiyoruz diyorlar ve gittigimizde 4 masa rezerve olmus sekilde goruyoruz. Onceden daha samimi calisanlarla muhattap olurken daha kaliteli muzikler dinlerken simdi kalite yerlerde."
"Saat 23:45 te bu saatte niye geldin buraya diyen ve rahmetli yadigar ejder'e benzeyen cok guzel hemsireleri var. Tedavi olurmusunuz bilmiyorum ama onlari gorunce halinize sukredebilirsiniz."
Ospedale
· Eskişehir, Turchia
"Hafta sonu yer bulmaniz icin rezervasyon yaptirmaniz gerekli.:) harika bi yer. Fajitanin yaninda lahmacun getirmeleri buyuk yenilik.:P"
Antiquariato
· Eskişehir, Turchia
7.7"cok sacma biyer lan burasi..."
Centro commerciale
· Pendik, Turchia
5.8"Noroloji'de gulgun uncu diye bir doktora gittim. inanilmaz tatli bir bayan ve cok ilgili bir doktor. Onun disinda.? hastane iste. hastalar var. Heryer hasta cok ilginc.:)) herkese gecmis olsun..."
Ospedale
· Eskişehir, Turchia