PxPixel
Endless Love このまま側にいて

Endless Love このまま側にいて

Facebook

Hiker🏔🎒🔭🔦 ,natures lover🌎🌍🏞🏝🏜

Puchong New Village, Selangor, Malaysia
  • 110 Suggerimenti
  • 1.276 Follower
  • 1.637 Seguendo
  • Liste 3
Le liste di Endless Love su Tutte le città
  • Petaling Jaya
  • Kuala Lumpur
  • Shah Alam
  • Klang
  • Bangi
  • Gurun
  • Cyberjaya
  • Putrajaya
  • Jerantut
  • Tutte le città
Principali città di Endless Love
Petaling Jaya
6 Consigli
Kuala Lumpur
5 Consigli
Shah Alam
5 Consigli
Klang
3 Consigli
Bangi
2 Consigli
Gurun
2 Consigli
Cyberjaya
1 Consiglio
Putrajaya
1 Consiglio
Jerantut
1 Consiglio
Carica altro
Carica altro
Endless Love このまま側にいて
48 posti aggiornati
48 posti incluso Bazaar Ramadhan Kampung Baru, Dynasty Dragon Seafood Restaurant Sdn Bhd, Big Red Strawberry Farm (Agro Tourism Garden), Mahkamah Tinggi Shah Alam
Endless Love このまま側にいて
71 posti aggiornati
71 posti incluso Nyamok terbaik dr ladang, Pondok Kecilku...., Mama Rose wth bougeat of roses, Broken heart Theraphy room
    Consigli recenti di Endless Love
    Salva
    ""365 hari..owhh Zubaidahhh...hahahaaa :p"
    Centro culturale
    · Malesia
    Salva
    "Kdg2 kita bkwan,tbe2 rs sunyi tbe2 RINDU x semena-mena,walhal kita saling x mngenali,bgitu complexnye hati kitakan?Smpai tak tahu apa yg sllu tjadi tp ble saling sepi akn trtnya dia remove aku ke?Hehe"
    Centro culturale
    · Malesia
    Salva
    "I got calling from stalker today who asking me hello ni kat Kuantan ke?"don't u treat me like a child I always got that poor call like that,if u call just wnt 2 hear my voice just tell me im ok lol!:p"
    Sala Giochi
    · Malesia
    Salva
    ""Tak ada ape yg mnarik ttg hidup saya, tak ada cerita nak dikhbarkan, saya biasa2 senang jadi diri sendiri seadanya,Saya tak ada langsung kawan baik sekadar kawan di online dari latar yg berbeza!""
    Sala Giochi
    · Malesia
    Salva
    ""Satu x pnh brkurang tp lbih dr apapun!senyumlah duhai hati yg penat,sibuklah dgn apapun jgn prnh abaikan dirimu,hya kerana rutinmu!aku x prnh lupa!Ukirkan senyum yg manis wahai hati kcil yg bduka!""
    Città
    · Malesia
    Salva
    "See me at my IG : ENNAROSEMIRACLE soundtracking : ennarose"
    Città
    · Malesia