Кафенета
Family is one of Кафенета.

1. Family

ул. Студентска (и ул. Янтра), Ruse, Русе
Pizzeria · 8 consigli e recensioni
Симона is one of Кафенета.

2. Симона

7 Studentska St (nr Русенски университет), Ruse, Русе
Negozio di dessert · Non ci sono consigli né recensioni
Café Utopia is one of Кафенета.

3. Café Utopia

10 Yantra St (nr Русенски университет), Ruse, Русе
Bar Caffè · 1 consiglio
Бига бар (Biga Bar) is one of Кафенета.

4. Бига бар (Biga Bar)

6.9
ул. Янтра 12 (ул. Неофит Рилски), Ruse, Русе
Bar · 6 consigli e recensioni
Карамел is one of Кафенета.

5. Карамел

5.9
ул. Янтра 10 (и ул. Неофит Рилски), Ruse, Русе
Bar Caffè · 4 consigli e recensioni
Wall Street is one of Кафенета.

6. Wall Street

7.1
ул. Плиска 36 (ул. Янтра), Ruse, Русе
Lounge · 6 consigli e recensioni
Кафе-Бар Cool is one of Кафенета.

7. Кафе-Бар Cool

7.5
36 Pliska St (at Yantra St), Ruse, Русе
Bar Caffè · 5 consigli e recensioni
White Café is one of Кафенета.

8. White Café

5.2
Pliska St (at Yantra St), Ruse, Русе
Bar Caffè · 3 consigli e recensioni
Dreams is one of Кафенета.

9. Dreams

6.2
8-36 Pliska St (at Yantra St), Ruse, Русе
Bar Caffè · 2 consigli e recensioni
Къщичката is one of Кафенета.

10. Къщичката

6.3
ул. Митрополит Григорий (между 1во СО и 6то СО), Ruse, Русе
Ristorante bulgaro · 13 consigli e recensioni
Мотив is one of Кафенета.

11. Мотив

ул. Студентска (до Русенски университет), Ruse, Русе
Bar Caffè · 1 consiglio
Рубин / Тенекето / Червеното is one of Кафенета.

12. Рубин / Тенекето / Червеното

ул. Студентска 8 (в Русенски университет), Ruse, Русе
Mensa universitaria · 1 consiglio
Импулс is one of Кафенета.

13. Импулс

в Студентски град (до Русенски университет), Ruse, Русе
Bar Caffè · 1 consiglio