Manzarası,çalışanların güleryüzü,servis hızı ve titizlik ile Tekirdağ'ın nezih mekanlarından. Az da olsa huzur arıyorsanız buraya uğrayın bir sufle eşliğinde kahvenizi yudumlayın derim. 👌🏻
Tek kelimeyle mükemmel mekan kitaplık bölümü ise benim gibi kitap kurtları için çok ince düşünülmüş bir ayrıntı ama özellikle tiramisuyu denemeden çıkmayın :)
Burasını seviyorum vallahi bazen komsuya gider gibi gidiyorum o kadar yani :) cok samimi bir yer boyle hissettirdigi icin calisan ve işletmecisine ayrıca teşekkür ederim bol kazançlar
Tekirdağın güzel mekanlarından ortam çok hoş hizmet kaliteside buna eklenince memnun kalınabilecek bir yer. Menüsü ise, bu tarz mekanların standart menüsü.
Son gittiğimde bir anda boogie belgique - for ever and ever çaldı ve kulaklarıma inanamadım böyle kaliteli sanat eseri müziği bir mekanda otururken dinleyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi süper ;)'
Dekorasyonuyla,yemekleriyle,içecekleriyle ve oldukça güzel müzikleriyle vazgeçilmezim! Gayet başarili olmus memleketime her geldimde gelicem bir mekan perfect😉
Yemekler güzel servis güzel manzara güzel çalışanların davranışları güzel tek sıkıntı yer bulma sıkıntısı keşke daha büyük olsa şuan için tekirdagin en iyi mekanı.
Buraya geliyorsan her zaman ki alışkanlıklarından, senin o kalabalık görüp yaşadığın günlerden farklı ama bu mekanın alışkanlığı olan erken saatlerini, manzarasını, kahvaltısı kesinlikle yaşamalısın!
Çok güzel ve nezih bir mekan arıyorsanız burası tam size göre ambiyansında sevgi saygı samimiyet var yaz sıcağında serin rüzgarlarla danseder gövdeniz kumun ve denizin kokususarıpsarmalar burnunuzu
Diger mekanlara gore sakin ve kaliteli , denize karsi sehrin akisini burda seyredip sohbet edebileceginiz , tekirdagda ender yerlerden bir yer tavsite ederim..
Trakya'da deniz manzarası eşliğinde kaliteli kahvaltı edilecek ender mekanlardan.... Dondurmalısufle denemeye değer... servis hızlı ancak garsonların tek tip kıyafet uygulamasına geçmesi şart!!
son dekorasyon çalışmalarından sonra yeni haliyle daha iyi bir mekan olmuş...tekirdağ'ın şu anki kriterlerinin çok üzerinde bir yer....hem cebinize hem gözünüze iyi gelecek :))
Arkadaşla gidince genelde her şeyi unutarak gülegüle yüksek modla çıktığımız nadir yerlerden birisi. İlgileri ve hizmetleri için de ayrı teşekkür etmek gerek tabi ki.
The Boulevard Bridge Coffee & Bistro Sayfasını facebookta beğenebilir, manifestosundan, hakkında ki haberlere, menusunde ki yeniliklere ulaşabilirsiniz...
Tek kelimeyle mükemmel mekan kitaplık bölümü ise benim gibi kitap kurtları için çok ince düşünülmüş bir ayrıntı ama özellikle sıcak çikolataýı denemeden çıkmayın :)
Erkek ve tekseniz "sağ taraf"tan bir masa tercih etmeniz isteniyor. Manzaraya uzakta, sessizce ölmeniz bekleniyor kıyıda köşede?! Kafalar Tekirdağ'da da böyleyse vay memleketin haline..!