PxPixel
Honza Grmela

Honza Grmela

FacebookTwitter

Šefredaktor Pivních recenzí, sládek pivovaru Lucky Bastard

Brno
  • 79 Suggerimenti
  • 138 Follower
  • 111 Seguendo
  • Liste 14
Le liste di Honza su Tutte le città
  • Brno
  • Prague
  • Pilsen
  • Amsterdam
  • Warsaw
  • Senica
  • Hradec Králové
  • Petrov
  • Mikulov
  • Tutte le città
Principali città di Honza
Brno
5 Liste create · 53 Consigli
Prague
3 Liste create · 6 Consigli
Pilsen
1 Lista creata · 1 Consiglio
Amsterdam
1 Consiglio
Warsaw
1 Lista creata
Senica
1 Lista creata
Hradec Králové
1 Lista creata
Petrov
1 Lista creata
Mikulov
1 Consiglio
Carica altro
Carica altro
Liste recenti di Honza
Honza Grmela
25 posti aggiornati Maggio 9, 2014
Podniky, kde budeš Lucky Bastard. Na čepu mívají pivo Lucky Bastard nebo kde jsou v prodeji lahve Lucky Bastard. Před návštěvou podniků se informujte, zda je LB na čepu, sudy mizí velmi rychle!
+4
Honza Grmela
3 posti aggiornati Agosto 31, 2013
3 posti incluso Výčep Na stojáka, Hostinec U Bláhovky, Na Božence
+1
Honza Grmela
9 posti aggiornati Settembre 27, 2013
9 posti incluso U Karla, Saint Patrick Pub, Plzeňský dvůr, Vinárna a Restaurace TRAMÍN
+5
Honza Grmela
5 posti aggiornati Novembre 17, 2012
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Plzni dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+4
Honza Grmela
28 posti aggiornati Novembre 22, 2013
Pivotéky a prodejny piva dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+60
Honza Grmela
31 posti aggiornati Agosto 25, 2013
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Praze dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+73
    Consigli recenti di Honza
    Salva
    "Pěkný slad za dobré ceny i v menších odběrech. Pro přesné specifikace si při nákupu řekněte o analýzu."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Giugno 19, 2014
    Distilleria
    · Repubblica Ceca
    Salva
    "Dříve měli dobře načepovanou Černou Horu a super škvarkové chleby. Teď je tu Starobrno a podivné kaťáky na lístku."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Maggio 23, 2014
    Ristorante
    · Brno, Repubblica Ceca
    5.4
    Salva
    "Na čepu se vždy pivo Lucky Bastard dle aktuální nabídky"
    Honza GrmelaHonza Grmela · Maggio 3, 2014
    Ceco
    · Brno, Repubblica Ceca
    7.1
    Salva
    "Už jsem tu poněkolikáté a opět je to skvělé. Pivo by sice mohlo být v lepší kondici ale jinak nemám co vytknout."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Marzo 31, 2014
    Indiano
    · Brno, Repubblica Ceca
    6.3
    Salva
    "Nefunkcni obsluha, dlouhe cekani na jidlo, teple spatne nacepovane pivo. Sem uz ne. A tak to vypadalo pred par mesici slibne..."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Marzo 6, 2014
    Ristorante
    · Brno, Repubblica Ceca
    7.5
    Salva
    "Menu jsem nemel nicmene stala nabidka velmi dobra, veprova panenka sous vide vytecna. Doporucuji."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Febbraio 10, 2014
    Ristorante
    · Tábor, Repubblica Ceca
    6.5