Altınşehir, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı, No:38 (Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı), Bursa, Bursa
Ristorante Kebab · 32 consigli e recensioni
Murat Cakirca: Birbirinden lezzetli yemekleri mevcut. Porsiyonlar oldukça tatminkar, o nedenle kararında sunulan ikramlarda gayet mantıklı olmuş. Fiyat-lezzet oranı makul seviyede. Kaburga dolması muhteşemdi.
Murat Cakirca: Deniz giriste biraz taş ama sonra kum, su ılık-soğuk arası. Mekanda fastfood yiyecek mevcut, giriste hafta ici 30 hftsonu 40tl ücreti var. Diyet vs yapıyorsanız yanınızda çaktırmadan getirin derim ;)
Murat Cakirca: Deniz ılıcaya göre daha temiz ve aynı sekilde dalgali olabiliyor. Turas'in işletmesi fiyat-temizlik-imkan olarak uygun, 2sezlong1semsiye 30tl idi. Personelde son derece yardım sever ve anlayislilar
Murat Cakirca: Sardalya ızgara ve mezeler gayet tatmin edici. Bursa'nin şehir merkezindeki balık restoranı eksiğini gidermişler. Leziz balik yemek icin Mudanya ya gitmek zorunda olmamak güzel :))